Правилата и условията

rabotavgermaniq.com е оферта от Бълмания ЕООД, с която фирмата предлага следните услуги:

  • Поставянето на работни места в Германия, Австрия и Швейцария. Тази услуга е безплатна за потребителите.
  • Индивидуални услуги за фирми, които искат да станат активни на немскоговорящия пазар. Възнаграждението за корпоративните ни услуги изисква индивидуално споразумение.

До подписването на договора няма задължение за нито една от страните. Въпреки това, като подадете молбата си и приемете нашите правилата и условията и нашата web site, Вие обаче упълномощавате Бълмания ЕООД да използва Вашата информация в съответствие с нашата декларация за поверителност

Ограничения на отговорността

Бълмания ЕООД обещава да се стреми към възможно най-добрите резултати за всеки от своите клиенти и потребители, като винаги предоставя съвети и посредничество на своите клиенти, но компанията не предоставя никакви гаранции. По-специално, Бълмания ЕООД не поема отговорност за искове, произтичащи от договори между нашите клиенти и нашите филиали в чужбина. Следователно искове срещу Бълмания ЕООД са изключени. Освен това, Бълмания ЕООД не поема отговорност за пристигането и заминаването до работното място, дори ако фирмата е резервирала билетите.

ОБРАТНО